In Ypenburg vind je Carwash Haaglanden. Ze hebben niet alleen een geavanceerde wasstraat met de nieuwste snufjes, ze beschikken ook over 5 moderne indoor-wasboxen die dag en nacht open zijn. Mocht je zelf geen tijd hebben om je auto van binnen en buiten grondig te reinigen? Ze hebben een team van vakbekwame mensen die met uiterste zorg je auto reinigen. Wij hebben een website ontwikkeld en banners ontworpen die bij de uitstraling en service past van Carwash Haaglanden.

Website

De voornaamste wens van Carwash Haaglanden was dat er direct op de website te zien moet zijn welke diensten zij aanbieden. Daarnaast hebben wij de huisstijl elementen duidelijk terug laten komen op de website zodat deze in de carwash worden herkend. Het word de bezoekers van de website makkelijk gemaakt om naast de diensten ook te reserveren of contact op te nemen, mochten zij vragen hebben.

Content creatie

Om Carwash Haaglanden te onderscheiden als wasstraat, creëren wij content op maat. Ons team van getalenteerde content creators en creative marketeers laten creatieve concepten tot leven komen door middel van fotografie, video en visual design. Onze fotograaf zorgt voor de volledige nabewerking van de foto’s, inclusief high end retouching zodat deze direct kunnen worden gebruikt op social media of op de website.

Shabu to go Leidsche Rijn