Lavensinature is gespecialiseerd in natuurlijke verzorgingsproducten voor jouw skincare routine. Hun producten helpen bij het verbeteren van verschillende huidproblemen zoals een droge huid, acne, rimpels etc. Voor Lavensinature hebben wij een gehele nieuwe branding ontwikkeld die aansluit op de wensen van de opdrachtgever en het verhaal achter de producten.

Website

De Voornaamste wens van Lavensinature was dat de gehele huisstijl een natuurlijke uitstraling moest hebben. Dit hebben wij gerealiseerd door gebruik te maken van een elegante typografie en het implementeren van kleuren geïnspireerd op natuurlijke elementen. Daarnaast hebben we een moderne website ontworpen die hun merk en producten op een visueel aantrekkelijke manier laat zien.

Content Creatie

Ons grafische team heeft passende drukwerk uitingen ontwikkeld voor Lavensinature, wat zich vertaalt in prachtige visitekaartjes en bedankkaartjes. De kaartjes ademen de identiteit van het bedrijf en dragen bij aan een natuurlijke en professionele uitstraling.

Shabu to go Leidsche Rijn