Voetballer Quincy Promes had al jaren de droom om zijn eigen kledinglijn te beginnen. In 2019 was het eindelijk zover, en is Quincy Promes met zijn team van enthousiaste fashion fanaten het kledingmerk Mask QP gestart. Team Mask QP was op zoek naar een creative agency die hun droom kon realiseren en de online aanwezigheid te creëren. Het doel was om alle kanalen crossmediaal te verbinden en het merk, Mask QP, tot leven te laten komen.

Website

Het team van webdesign- en development hebben samen een concept ontwikkelt op basis van een UX-research naar de doelgroep en de trends. Op basis van dit onderzoek is het designproces en het ontwikkelen van de webshop van start gegaan. De wens van team Mask QP was een responsive webdesign die uitstekend werkt op desktop, mobiel en tablet. Gebruiksvriendelijkheid stond op nummer 1. Ook is de site meertalig zodat de internationale fanbase van Quincy Promes zonder zorgen kan winkelen.

Social media

Onze creative marketeer heeft na onderzoek een complete contentstrategie ontwikkeld. Daarnaast wordt er maandelijks een mediaplanning en een contentkalender gemaakt, gevuld met de prachtige content en pakkende copywriting, die is gemaakt door de content creators. Naast de mediaplanning ontwikkelt onze marketeer verschillende online- en offline campagnes en promoties voor Mask QP. Denk aan advertenties en nieuwsbrieven om het merk onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Aan het eind van de voorafgaande maand wordt een content rapportage gestuurd naar de klant, om de klant inzicht te geven op de maandelijkse cijfers.

Content creatie

Tijdens dit proces wordt er een concept ontwikkelt en een volledige presentatie gemaakt met het uitgewerkte concept. Nadat deze door de klant is goedgekeurd, start het creatieve proces en de creative direction. Dit bestaat uit: fashion styling, make-up, studio design, locatie scouting, en volledige regie en productie van foto- en videoshoots. Onze in-house fotografen verzorgen de volledige nabewerking van de content voor op social media en de webshop. Nadat deze foto’s klaar zijn wordt er online- en offline content gecreëerd door onze visual designers.

Shabu to go Leidsche Rijn