Shabu To Go Leidsche Rijn

De lekkerste sushi bestellen bij SHABU to Go doe je vanuit je luie stoel. 7 dagen per week kun je bij dit Japanse restaurant terecht voor heerlijke oosterse gerechten. SHABU to Go, locatie Leidsche Rijn, wilde zich onderscheiden van andere sushi restaurants door middel van op maat gemaakte content en advertenties. Echter waren zij door de drukte van hun restaurant niet in de gelegenheid om dit zelf te realiseren. Zij waren op zoek naar een creative agency die de social mediawerkzaamheden voor hen uit handen kon nemen.

Social media

SHABU to Go Leidsche Rijn had verschillende doelen en wensen, zoals: zich onderscheiden van andere SHABU to Go franchises, reclame d.m.v. betaalde promoties op social media, een vaste planning om te posten en het maken van content. Onze creative marketeer heeft op basis van deze doelen en wensen een contentstrategie ontwikkelt om deze doelen en wensen te realiseren. Maandelijks wordt er een mediaplanning gemaakt. Deze bestaat uit: een op maat gemaakte feedconcept, creatieve teksten en pakkende content voor de social mediakanalen. Ook wordt er elke maand advertenties uitgezet om het restaurant te promoten onder de doelgroep.

Content creatie

Naast online content wordt er ook offline content gemaakt door onze in-house visual designers, gespecialiseerd in grafische vormgeving. Voor Shabu to Go Leidsche Rijn zijn er verschillende producten ontworpen binnen de huisstijl, zoals: kaartjes voor feestdagen, flyers voor acties, uitnodigingen, et cetera.

By Derma