WS-Diensten is een facilitair en bouwsupport bedrijf. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder glasbewassing, bouwsupport, opleveringsschoonmaak, kantoor schoonmaak, keetonderhoud en calamiteitschoonmaak. Voor WS-diensten hebben wij niet alleen een nieuwe website ontwikkeld, ook hebben wij de content voor de website gecreëerd.

Website

De oude website van WS-Diensten was toe aan een re-branding. Daarom hebben wij de website van WS-Diensten in een nieuw jasje gestoken. Het kleurgebruik hebben wij wat opgefrist door een diepblauwe kleur en een opvallend geel toe te passen. Verder was een van de wensen die in kaart zijn gebracht, het duidelijk aantonen van alle mogelijke diensten. Dit heeft ons webdeveloper team uitgebeeld door de diensten direct onder de header en in het menu aan te tonen.

Content Creatie

Naast dat je website gebruiksvriendelijk moet zijn is je content ook erg van belang. Met mooie foto’s van je eigen projecten maak je je website veel betrouwbaarder en aantrekkelijker. Zo hebben wij een fotoshoot uitgevoegd op locaties van hun eigen projecten om beelden te creëren die de website van WS-Diensten helemaal afmaken. Bekijk alle foto’s op de nieuwe website van WS-Diensten! www.ws-diensten.nl

Shabu to go Leidsche Rijn